Identificarea vanzatorului
Acest serviciu este oferit de CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL cu sediul in str.topolovat nr.6, sector 6 Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/3474/1999, avand cod unic de inregistrare RO11729863, cont IDEA BANK suc. Bucuresti RO16ROIN1050121540059322, denumita in cele ce urmeaza Societatea.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
Prin e-mail la urmatoarele adrese:
conar.office@gmail.com – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, confirmare sau anulare comanda, metode de plata, metode de livrare, etc… pentru colaborari, parteneriate, solicitari diverse.
Prin telefon la numarul: 0731.293.349

INFORMATII LEGALE

 

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site. Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

  • Legea comertului electronic – nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002;
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992;
  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pana la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata an Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003;
  • Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii din iunie 2014;

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

 

Intregul continut al acestui site piccolino.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date – este proprietatea CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL, cui RO11729863, J40/3474/1999 si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

 

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor si efectuarea acestora. Doar in cazul exprimarii consimtamantului dumneavoastra explicit, va vom informa cu privire la eventualele promotii, recomandari sau noutati de produse.

CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL se aliniaza normelor Regulamentului 2016/679/UE privind protectia datelor personale si libera circulatie a acestora (GDPR), intrat in vigoare in toate statele Uniunii Europene începând cu 25 mai 2018.

Numele, adresa dumneavoastra, e-mailul, numarul dumneavoastra de se afla în baza noastra de date, deoarece, in baza interesului dumneavoastra fata de produsele noastre, ati initiat un contract de  colaborare cu CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL

Tratam datele dumneavoastra cu discretie si consideratie.

In cazul exprimarii consimtamantului de a primi mesaje informative din partea noastra, aveti oricand dreptul de a vi-l retrage. Nu trebuie decat sa trimiteti un mesaj cu NU MAI DORESC SA FIU INFORMAT la adresa : conar.office@gmail.com

De asemenea, cu privire la datele dumneavoastra personale, va puteti exercita oricând dreptul de acces, rectificare sau stergere a datelor, de a restrictiona prelucrarea sau de a obiecta la prelucrare, precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, adresandu-va in acest sens la acelasi contact precizat mai sus.

De asemenea, cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti dreptul de a formula o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

 

PRETUL

 

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate an RON si includ TVA. Preturile nu includ transportul. Pretul transportului este afisat separat.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.conartoys.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din cumpararea in magazinul virtual conartoys.com

 

PRET FICTIV SI PRET DERIZORIU

 

Conform Art. 1665 din Noul Cod Civil, vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

Potrivit articolului 9, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.”

 

Potrivit articolului 13 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014

 

“(1) Profesionistul (SC CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL) ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu art. 11.

(2) Profesionistul ramburseaza sumele mentionate la alin. (1) folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii.”

 

Obligatiile consumatorului in cazul retragerii, conform articolului 14 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014

 

“(1) Cu exceptia cazului in care profesionistul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

(2) Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. […]

(3) Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

(4) Profesionistul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.”

 

Citeste varianta completa a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014.
www.conartoys.com – CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL

Sediu social: str. topolovat nr.6, sector 6 Bucuresti